Ambalaj Çember Makinası

Üretim süreci uzun ve yorucu bir işlemdir. Her firma bu zorlu süreçten sonra ürünlerini sağlam bir şekilde sevk etmek ya da stoklanmasını istemektedir. Ambalaj ve paketleme bu alanda üretim süreci gibi önemli bir yere sahiptir. Paletli ve paletsiz ürünlerinizin ambalaj ve paketlenmesinde Pakmak Ambalaj sizlere Itatools El Tipi Çember Makinası ve Mosca Tam Otomatik Çember Makinasını önermektedir. Kullanım kolaylığı olan bu makineler firmaların paketleme hattındaki işlerini daha kolay ve sağlam yapabilmeleri için dizayn edilmiştir. 

Ambalaj Şerit Makinası

Ambalaj Şerit Makinası ile Ambalaj Çember Makinası arasında hiç bir fark yoktur. Kullanıcıları tarafından farklı isimlerle kullanılması  bunun başlıca nedenidir. Her ikisinin de özellikleri aynıdır.

El Tipi Çember Makinası üzerinde bulunan dijital göstergeler ve tuşlar sayesinde hızlı bir paketleme imkanı vermektedir. Bu tip çemberleme makinelerini kullanan kullanıcılar makinelerin ağırlığından dolayı şikayet etmektedir.  Itatools, firmaların bu ihtiyaçlarına kulak vererek sınıfının en hafif makineleri tasarlamıştır. Bu sayede kullanıcı bu makineleri tek el yardımı ile rahat bir şekilde kullanabilmektedir. Alanındaki makinelere göre daha hafif ve en uygun orjinal yedek parçalara sahip olması fark sektörlerde bulunan çoğu firma tarafından tercih edilmesinin başlıca nedenidir. El tipi çember makinası alanında detaylı bilgi almak için bu linke tıklayabilirsiniz.https://www.pakmak.com/cember-makinasi

Tam Otomatik Çember Makinası alanında lider bir konumda bulunan Mosca firması Avrupa'da aldığı ödüllerle Çemberleme Makinesi alanında lider olduğunu ispat etmiştir. 2007 yılında FEFCO ve 2017 yılında Focus Money Dergisi tarafından Avrupa'nın En Yenilikçi Üretici ve En İyi Çemberleme Makinası ödülünü almış olması yılların getirdiği bir deneyimin sonucudur. Çember makinalarında müşteri odaklı tasarım yapılması ve kolay bir kullanımının olması kullanıcılarına büyük kolaylık sağlamıştır. Özel olarak ürettikleri Motor sayesinde motordaki aşınma problemlerini tamamen ortadan kaldırmıştır. Çember Makinası'nda ortaya çıkan problemlerde uzaktan bağlantı yapılarakta çözüme kavuşturulmaktadır.Tam Otomatik Çember Makinası alanında daha fazla bilgi almak için bu linke tıklayabilirsiniz.https://www.pakmak.com/otomatik-cember-makinasi

Pakmak Ambalaj olarak yıl içerisinde düzenlenen yurt dışı ve yurt içi eğitim fuarları dışında yurt dışındaki çember makinası alanında verilen eğitimlere düzenli olarak katılmaktayız. Böylelikle sektördeki tüm yenilikleri takip edip sizlere en güncel bilgiyi vermekteyiz. Alanında uzman kişilerden oluşan kadrosumuz ile projelerinizin başından sonuna kadar değil sonrasında sizlerle birlikte çalışmaktayız. Fabrikalarınızda yapmış olduğumuz analizler ile sizlere en uygun makineyi çözüm önerisi olarak sunmaktayız. Amacımız sizlerin kar elde etmenizi sağlamaktadır. Sağlam ve güvenilir bir paketleme için alanında uzman firmaların Türkiye Distribütörlüğünü yapmaktayız.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu